Tenerife is onder andere populair onder mensen die houden van een levendig nachtleven. Vooral in Playa de las Americas zijn veel uitgaansgelegenheden. Langs de kilometerslange boulevard van Playa de las Americas is een onafgebroken rij van restaurants, winkeltjes en terrasjes te vinden. Halverwege deze boulevard ligt het bruisende centrum met discotheken en cafés. Er zijn drie uitgaanscentra in Playa de las Américas:

  • De Patch
  • Veronicas
  • Starco
Ook zijn er Nederlandse en Belgische kroegen te vinden zoals de Flying Dutchman en Café Amsterdam.

Los Cristianos

In Los Cristianos is het 's avonds ook goed vertoeven, met knusse restaurants en bars. Hier is het echter rustiger dan in Playa de las Americas. Populair in Los Cristianos zijn The Claddagh Irish Bar (Ierse pub met live muziek), de Bleubell Bar (Schotse bar met iedere woensdagavond een live show) en de Dreamers Bar (2 keer per avond live entertainment).

Puerto de la Cruz

In het centrum van Puerto de la Cruz zijn tevens talloze bars, discotheken, restaurants en terrassen te vinden. Populair in Puerto de la Cruz zijn de Hannen Bar (Duitse bar met Duits bier en Duitse worst), de Zeppeling bar (Engelse bar met live muziek), en de Pub Limbo (zowel geliefd onder toeristen als onder de lokale bevolking).

Costa Adeje

In Costa Adeje liggen langs de gezellige boulevard diverse terrasjes, barretjes en restaurants. Hier zijn de Star Bar (pub met quiz- en karaoke avonden), St. Eugens (Bar met cabaret optredens) en Harleys cocktail bar geliefd.
 
 
© 2017 - Woning Tenerife - [contact]